Kennel Vandhøjen

22-12-2014

Så har der igen været jagt for Kennel Vandhøjens hunde. Lørdag var både Dalton og Frida af sted til Sorø. Der Blev skudt 3 rådyr.
Mandag var de igen af sted til Søllested, fik drevet med rigtig mange dyr. Denne gang en rå og en dåhjort fuldskuffet.

14-12-2014

I dag har 2 af Kennel Vandhøjens hunde været med på jagt. Aso (da vi også skulle besøge rævegrave) og Blixten, for det sociale med store hunde og for at prøve hvordan det gik med skud og tålmodighed. Det er gået super godt, selvom rævene ikke var hjemme.

Blixten var med og "stå for" i alle såter. Tålmodigheden var faktisk stor og fin! Selv om turen fra én såt til en anden var belagt med raps. Så gik det i "hoppende" galop. De gange hvor turen var lidt for lang. Ja så traskede hun bare bagved i "mors" fodspor. For så var alt jo trampet ned! (intelligent hund)

Da "mor" fik skudt en fasan, var skuddet i hvert fald ikke noget problem. Men da hun skulle hjælpe med at hente kokken, og kom hen til en fasan der lå der (og så lige så stor ud som hende selv) og kiggede på os med det "store røde øje". Så kiggede hun lidt op, snuste ham "bag i". Men da "mor" så tog ham, så kunne hun igen springe op og være nysgerrig.

Rigtig god dag hvor 2 gravhunde viste sig fra flotteste side. Dejlig kontakt med de andre (store) hunde. Stor interesse for jagt, selv den de ikke kunne deltage i, men kun kigge på.

11-12-2014

Her til aften var alle 4 hunde ude og " få vand i håret"
Tak for træning til DGK Nordsjælland

4 fotos (1 af hver hund)med hvordan det gik.. i jagt og træning 

 

29-11-2014

Endnu en dag i jagtens tegn.
I dag var det så Fridas tur til at være på drev. Far Michael fik gået endnu en tur - denne gang i Frederikslund sammen med Flemming Bohnstedt. Frida gjorde det rigtig godt. Der var rigtig meget vildt. Hun drev og returnerede efter mere og drev igen. Hun har i dag tilbagelagt lidt mere end 21 km. På jagten blev der skudt 3 rådyr.
Desværre ingen billeder i dag.
Mor Mette skulle have været på gravjagt med Tikøb Jagtforening. Denne blev desværre aflyst, pga. manglende tilmelding. Men vi kommer stærkt igen d.14 dec. .

28-11-2014

I dag har Dalton og far været på jagt, ved Søllested.

Dalton gjorde det rigtig godt. Drev med mange dyr, 2 stk. blev skudt.
Dalton tilbagelagde i dag 26,38 km, med et gennemsnit på 6,28 km/t.
Til sammenligning gik far (med hans lange ben) 9km.
 
På foto står Dalton og snuser til en af HANS dåhjorte.