24-08-2014

Ferie

 

Så er Kennel Vandhøjen hjemme fra 14 dage på tur

Vi startede med at tage til gravprøve i Østjylland, lørdag d.9 august. Desværre var det ikke Daltons dag. Men som altid havde vi det rigtigt hyggeligt sammen med dejlige mennesker.
Så fortsatte vi mod nord. Michael skulle dømme gravprøve i Sallingsund udvalget. Søndag var igen en skøn dag med mange hunde og mennesker. Efter prøven fik vi også tid til at køre og hilse på Allan (Vandhøjens Baloo) og hans familie. Skønt at se ham igen. Blixten og han fik også lige tid til at lege sammen.
En weekend som alle 4 hunde klarede super flot. Nu skulle turen gå til vores lille hytte på Kläberget, Sverige. Vi tog, søndag nat, for første gang færgen fra Frederikshavn til Göteborg. Igen en ny oplevelse. Men kortede da selve turen på vejen af.

Endelig fremme ved vores lille hytte - vi trængte alle til at få strækket benene. Så REGNER det!! Da det havde regnet i 1½ døgn og hundene "røg ud og ind - fra hytte til hundegård", blev vi enige om at nu var det tid til nyt projekt. Hundkoja (hundehus).

Det blev et flerdags projekt, da det hele tiden udviklede sig.
Vi er endt med et SUPER hus. Veranda, vindfang og opholdsrum. Selvfølgelig isoleret, så de også kan have fornøjelse af det når det bliver koldere.
Selvfølgelig skulle det da også males i Falunrød - ligesom vores huse, her på bjerget. Ja og så skulle indgangen da også males grøn - ligesom vores døre i vores huse. Enden blev da også at der skulle tagrende på, så vandet ikke skulle ligge lige foran.
Folk må da tro vi er lidt skøre men hundene elsker os, og vi dem. Så derfor skal de have det bedste.

Hundene, der jo elsker at grave, havde en super tid i hundegården. Vi måtte da også forstærke den med ekstra store sten langs hegnet.
 
 
Billeder fra prøven i Sallingsund er lagt i på tur
Billeder fra hytten på Kläberget er i Familiehundene
Følg hele projektet "hundkoja/hundehus" i Hundkoja