14-12-2014

Jagt Bistrupladegård d.14 dec

I dag har 2 af Kennel Vandhøjens hunde været med på jagt. Aso (da vi også skulle besøge rævegrave) og Blixten, for det sociale med store hunde og for at prøve hvordan det gik med skud og tålmodighed. Det er gået super godt, selvom rævene ikke var hjemme.

Blixten var med og "stå for" i alle såter. Tålmodigheden var faktisk stor og fin! Selv om turen fra én såt til en anden var belagt med raps. Så gik det i "hoppende" galop. De gange hvor turen var lidt for lang. Ja så traskede hun bare bagved i "mors" fodspor. For så var alt jo trampet ned! (intelligent hund)

Da "mor" fik skudt en fasan, var skuddet i hvert fald ikke noget problem. Men da hun skulle hjælpe med at hente kokken, og kom hen til en fasan der lå der (og så lige så stor ud som hende selv) og kiggede på os med det "store røde øje". Så kiggede hun lidt op, snuste ham "bag i". Men da "mor" så tog ham, så kunne hun igen springe op og være nysgerrig.

Rigtig god dag hvor 2 gravhunde viste sig fra flotteste side. Dejlig kontakt med de andre (store) hunde. Stor interesse for jagt, selv den de ikke kunne deltage i, men kun kigge på.