19-06-2016

En begivenhedsrig weekend.

Lørdag var vi til sommerfest i DGK Østjylland. ca 100 mennesker og rigtig mange hunde. En skøn dag med rigtig mange aktiviteter, kage konkurrence etc. etc.
Der var en "skue-ring" og lille Clara blev 4. bedste ruhår af alle deltagende ruhår. 
Dalton og Blixten deltog også, men gik ikke til sidste 4....
Bagefter fik Clara lov til at prøve hvalpegrav for første gang med ræv. Det var en super oplevelse. Hun gjorde det bare så godt.

Søndag var vi til gravprøve i Sallingsund.
Desværre gik det ikke så godt for Kennel Vandhøjen som forventet. Vi havde selv 2 med, og så kom der også 2 af vores "hvalpe".
Først var Blixten. Hun kom aldrig helt i gang... Hun ville gerne, men oplevelsen med graven sidste år, sad desværre i hende. Hun fik 0 i dag.
Næste var Vandhøjens Baloo (Allan).... Han gik bare til den! Han pumpede fint, skiftede kedel bagud, men skiftede ikke side. Han fik i dag en 3 pr.(25-0-0)
Så var det Dalton. Han fik slået ræven en keddel frem... skiftede til anden side, fulgte op og skiftede flere gange... han fik i dag 2. pr.
Så var det Vandhøjens Alfred. Han havde til i dag skiftet Far ud med Mor (da han til sidste træning havde været mere til mor) men Alfred valgte være rigtig gravhund i dag, han bestemte at han ikke ville i dag, og han nu kan prøve at bestemme om det skal være mor eller far!
Vi er sikker på at ALLE hund klare sig bedre næste gang!!
Kennel Vandhøjens Vandrepokal til bedste ruhår. Gik i dag til Nimrod's Quendresa ejet af Jens Christian Andersen, som idag også var prøvens bedste.

TILGENGÆLD.... så fik vi et fantastisk familiefoto.
Hvalpe fra 3 forskellige kuld - og en farhund.

Fotos under prøver og udstilling Video af Claras første gravoplæring under Clara hvalpegrav

Tak til Østjyllands- og Sallingsundsudvalget for en god weekend