24-11-2016

Öknaskolans Naturbruksgymnasium

Tid til en lille opdatering fra sidste uge.

Tirsdag og onsdag havde hunde og mennesker fra Kennel Vandhøjen fornøjelsen af at besøge Öknaskolans Naturbruksgymnasium.

Tirsdag holdte vi et foredrag, med power point, om gravjagt. Vi så på alt fra hunderacer og hvordan man ser forskel på de forskellige typer grave, til hvordan man går ud når man går på gravjagt. (og meget andet) Der var lagt op til spørgsmål og debat bagefter. Både elever og lærer var glade for foredraget og mente at de havde lært rigtig meget.

Onsdag var det så tid til den praktiske del. Vi mødtes tidlig morgen. 6 elever/skytter var klar til at komme ud. Vejret var desværre nok for godt. Vi besøgte mange rigtige naturgrave, desværre var der ingen ræve hjemme. 2 gange var der grævling, men da vores hunde (i dette tilfælde Aso) er sprængere, markerede hun at der var noget hjemme men at det ikke var typen hun jager. (Så var vi også fri for at begynde at grave ;) ) Til gengæld fik vi rig lejlighed til at se på de forskellige typer grave i praksis, og hvordan man ser forskel på om det er ræv eller grævling. Midt på dagen var der varm gullashsuppe, kaffe og brød.

Tak til Viktor og Öknaskolans Naturbruksgymnasium for indbydelsen og for dejlig indkvartering.