Året / The Year 2017

23-12-2017

.

Vi ønsker alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår

We wish you all a Merry Christmas and a Happy New Year

28-10-2017

Chaplin er på elgjagt og vi høre at han er god og stædig.
Clara og Dalton har været på gravjagt. Men vejret var for godt så ingen hjemme.
Så er det jo godt at komme hjem til nyt fra Finland. Cæsar har i dag været på gravjagt og efter 3 timers arbejde i kæmpe gravkompleks, leverede han denne flotte mårhund. Tillykke til Cæsar og Mauri

13-09-2017

I weekenden var Kennel Vandhøjen på Blokhus-Hune Hundefestival. Vi var med til at repræsenterer gravhunden på Dansk Jagtgravhunde Klub's stand.
Det har været rigtig hyggeligt. Vi har talt med rigtig mange mennesker om gravhunde, både som jagthunde og familiehunde.
Vejret var rigtig godt med sol. Om søndagen var der dog blæst og 30 min. regn
Begge dage var vi i "ringen" og repræsentere gravhunden. Vi valgte i dette portræt at vise noget af det "udstyr" som vi anvender på ja...gt.
Søndag havde vi fra morgenstunden lagt et lille træningsspor, som vi lod hundene gå. Og vi inviterede publikum med ud og se.
Det har været en hyggelig festival, som modsat andre steder vi har været, KUN var i hundenes tegn. Meget positivt, rigtig mange jægere kom og snakkede.

Flere fotos i albumet på tur

04-08-2017

Vandhøjens Caesar fik i går 1. præmie på vandapportering.
Det er den første af de tre 1. præmier, det kræves få at få titlen Brugschampion på vand. Vi glæder os til at høre om de næste prøver.
Stort tillykke til Caesar og ejere Pia og Mauri, fra stolte opdrættere.

...

Vandhøjens Caesar was yesterday rewarded with 1. Prize on water test.
It is first of three 1. Prizes, which is needed to become working champion on water. We are looking forward hearing news from the next tests.
Congratulation to Caesar and his owners Pia and Mauri, from proud breeders.

02-08-2017

Så er Kennel Vandhøjen kommet hjem fra aktiv sommerferie.

I år havde vi vores egne 4 hunde med, samt et ”feriebarn” Vandhøjens Baloo aka Allan.

Den første uge var vi på sommerlejr hos Hedmark Dachshundklubb....
Vi startede med udstilling Lørdag og Søndag. Det var kun Clara og Allan der var tilmeldt. Det blev til 1 Excellent og 1 Very Good til Clara, og 2 Very Good til Allan.
Allerede Søndag aften tog vi på gravtræning. Det er jo en hel anderledes grav, men træning gik rigtig godt.
Dog ville Clara ikke hoppe de 60 cm op på hylden.
Vi stillede Allan på gravprøve om onsdagen. Han gik super godt, med god kontakt på alle 3 steder. Desværre ville han ikke gå væk fra 3 kontaktsted. Havde han gjort det, havde det været en toppræmiering.
Efter at have trænet i løbet af ugen med godt resultat, stillede vi igen Lørdag. Desværre med samme resultat som Onsdag.
Men det har været en rigtig god uge sammen med gode gravhundevenner. Som altid rigtigt hyggeligt.

Den anden uge har vi været i vores lille gård på Kläberget.
I år var det en ekstra udfordring for hundene, da fäboden er blevet en levende fäbod. Det betyder at vi hele tiden har køer, får og geder rundt omkring vores grund (og på grunden, hvis vi ikke var hurtige).
Rigtig dejligt for livet på fäboden, men det tog hundene noget tid at ”vænne sig” til de andre mærkelige dyr. Og vi havde da i hvert fald en ”uventede gæster alarm”. Sådan gjaldt det også fra de andre gårde. Men så vidste vi jo altid hvor dyrene var.

Nu er vi kommet hjem. Alle hunde er trætte, efter at have ”været på” i 2 uger. Allan er i dag kommet hjem til Mor Maria og Far Mark.

se fotos på på tur