02-08-2017

Sommerferie

Så er Kennel Vandhøjen kommet hjem fra aktiv sommerferie.

I år havde vi vores egne 4 hunde med, samt et ”feriebarn” Vandhøjens Baloo aka Allan.

Den første uge var vi på sommerlejr hos Hedmark Dachshundklubb....
Vi startede med udstilling Lørdag og Søndag. Det var kun Clara og Allan der var tilmeldt. Det blev til 1 Excellent og 1 Very Good til Clara, og 2 Very Good til Allan.
Allerede Søndag aften tog vi på gravtræning. Det er jo en hel anderledes grav, men træning gik rigtig godt.
Dog ville Clara ikke hoppe de 60 cm op på hylden.
Vi stillede Allan på gravprøve om onsdagen. Han gik super godt, med god kontakt på alle 3 steder. Desværre ville han ikke gå væk fra 3 kontaktsted. Havde han gjort det, havde det været en toppræmiering.
Efter at have trænet i løbet af ugen med godt resultat, stillede vi igen Lørdag. Desværre med samme resultat som Onsdag.
Men det har været en rigtig god uge sammen med gode gravhundevenner. Som altid rigtigt hyggeligt.

Den anden uge har vi været i vores lille gård på Kläberget.
I år var det en ekstra udfordring for hundene, da fäboden er blevet en levende fäbod. Det betyder at vi hele tiden har køer, får og geder rundt omkring vores grund (og på grunden, hvis vi ikke var hurtige).
Rigtig dejligt for livet på fäboden, men det tog hundene noget tid at ”vænne sig” til de andre mærkelige dyr. Og vi havde da i hvert fald en ”uventede gæster alarm”. Sådan gjaldt det også fra de andre gårde. Men så vidste vi jo altid hvor dyrene var.

Nu er vi kommet hjem. Alle hunde er trætte, efter at have ”været på” i 2 uger. Allan er i dag kommet hjem til Mor Maria og Far Mark.

se fotos på på tur