Året / The Year 2018

30-12-2018

 

Vi har her til aften fået godt nyt.

Far til D-kuldet Markvangens Dirk aka Skipper, har i dag været på naturgravprøve (under Dansk Jagtgravhunde Klub), og har bestået!!!!! STORT tillykke fra os.

 

Vi har forstået at det var en dag med udfordringer. Flere grave hvor der ”ikke var nogen hjemme”. Samt grave hvor der var grævling hjemme, og hvor Skipper tog kampen op. Stor ros til en hund der fornemmer hvornår der skal arbejdes og som tager enhver udfordring.

Super godt at der også var en grav hvor der var ræv, så han kunne bevise hvor god han er. (Man kan kun afprøves på ræv og ikke på grævling)

 

Endnu en gang stort tillykke til Skipper og Kennel Markvangen med et godt resultat. Sikker på at hele D-kuldet ville være stolt af far, hvis de vidste hvad han havde prøvet i dag!

15-12-2018

Vandhøjens Caesar har i dag været til sin anden naturgravs prøve og bestod. Så i dag er Caesar blevet Finsk Brugschampion Naturgrav.

Stort Tillykke til Caesar, Pia og Mauri fra meget stolte opdrættere.
----------------------------------------------------------------------
Vandhøjens Caesar today in his second hunting test, and with second accepted result became Finnish Working Champion for actual hunting underground.
Huge Congratulations to Caesar, Pia and Mauri from very proud breeders

10-12-2018

D-kuldet blev i går 10 uger. Alle hvalpe er nu hjemme hos deres nye familier, undtagen Debbi som må vente til midt Januar før hun kan rejse til Sverige. Vi ved at hendes Svenske familie længes til hun kommer hjem til dem.
Debbi hygger nu med alle de voksne hunde og hun synes at den store verden både inde og ude er fantastisk

09-12-2018

I dag er Vandhøjens Deluna flyttet hjem til Birgitte og Søren. Her bliver hun helt sikkert forkælet. Legeaftaler er allerede booket hos nabohunden som også er en kusine fra Kennel Markvangen. Vi glæder os til at følge dem fremover

06-12-2018

Det er med stor sorg, at vi modtog besked om Allan (Vandhøjens Baloo). Hundehimlen har endnu en stjerne. Vi føler med Maria og Mark.
Vi vil aldrig glemme ham og er glad for minderne fra sidste sommer, hvor han var med os på tur